Om

E-post: post@lexius.no
Mobil: (+47) 458 51 905

LEXIUS er et nettsted der jeg ønsker å sette fokus på juss, samfunn, helse og miljø, ved å publisere videoer og artikler. Jeg ønsker å sette fokus på temaer som jeg synes er interessante, og som jeg mener kan være viktige for mange andre. Dette har vært en pådriver for meg til å lage dette nettstedet.

Abonner på YouTube-kanalen – du kommer dit ved å klikke på bildet under. Alle videoer vil bli lagt ut på der. Det er flott om du registrerer deg på YouTube, slik at du kan få meldinger når det blir lagt ut nye videoer.

LEXIUS på YouTube
Abonner på YouTube-kanalen.

Noen av artiklene som omhandler internasjonale saker, vil foreligge på engelsk. Jeg synes blant annet det er spennende å følge med på Mueller-etterforskningen i USA.

Jeg har gjenoppdaget Twitter – en litt annerledes nyhetskanal. Der følger jeg blant annet Seth Abramson, som har gitt meg tillatelse til å dele hans løpende betraktninger i Mueller-saken – det setter jeg stor pris på. Seth Abramson er advokat utdannet ved Harvard University, han er professor ved University of New Hampshire, og han er en kjent politisk kommentator på blant annet CNN og BBC.

Så vil jeg gjøre deg oppmerksom på at jeg har laget sider for LEXIUS i ymse sosiale medier – og det er flott hvis du følger med.

Takk for at du leste!

Aina Nilsen
Tromsø

LEXIUS på Instagram